BÖRJA TRÄNA

Vi hoppas att du skall trivas hos oss!

Har du tagit beslutet att komma och testa träningen hos oss hoppas vi verkligen att du skall trivas. Vi har nya klasser varje termin och nya medlemmar är välkomna ungefär en månad. Efter den tiden går det tyvärr bara att hoppa in i grupperna om man har tränat kampsport sedan tidigare och har viss erfarenhet.

För att prova vår träning krävs bara att du tar dig ner på en träning och testar ett pass. Man behöver inte kunna något innan eller vara i bra form. Hos oss lär du dig teknikerna samtidigt som du kommer i form. På plats i lokalen kommer någon av våra instruktörer för respektive grupp att välkomna dig och visa dig till rätta. Oavsett vilka frågor du har är det bara att ställa dem till oss. Efter träningen finns oftast möjlighet att tala lite mer med instruktören om det är något speciellt du undrar över.

Vi tillämpar två gratis prova på träningar där du har en chans att känna på verksamheten och oss i föreningen. Om du trivs och vill fortsätta betalar du in medlem/träningsavgiften enligt nedan.

Första gången i lokalen

Vi börjar och avslutar varje träning med en hälsningsceremoni. Det går till så att man ställer upp på rader och upprepar sen hälsningen tillsammans med alla som tränar och tränaren. Detta är gemensamma löften som vi ger till oss själva och våra träningskamrater. Betydelsen kan du läsa nedan:

Tjin Tjan – Respektera träningskamraterna

Tjin Sie – Respektera tränaren

Tjin Gao Fan – Respektera teknikerna

Hook Ya – Träna för att hjälpa andra

Hook Ye – Träna för hälsa

Hook Kung-Fu – Träna 100% (I lokalen är det träning som gäller)

Tjin – Hälsning

Betalning

Vi har en gratis prova på vecka därefter skall träningsavgiften betalas. Det gör man via klubbens bankgiro: 5330-5488 eller via swish: 123 464 02 72. När ni betalar in era avgiften glöm inte att skriva namn, hela ditt person nr samt vilken grupp du tränar i. Betalningen skall ske snarast efter de två fria prova på träningarna. Ni som inte betalt avgiften efter en vecka kan komma att nekas träning då ni inte omfattas av vår försäkring. Vill du ha ett kvitto på avgiften maila vår kassör med namn och postadress.